Na de breuk met Thomas Cox (29) leek het even niet zo rooskleurig in het liefdesleven van Yasmin Karssing (25). De YouTube-persoonlijkheid verliet Temptation Island VIPS zonder liefde, maar heeft inmiddels zelf de verleider uitgehangen en een BN’er aan de haak geslagen.

Temptation Island VIPS betekende het einde van Yasmins relatie met Thomas. De YouTubers gingen allebei vreemd in het programma, waarna ze besloten er een punt achter te zetten. Hoewel dat alweer een tijdje geleden is, leek de blondine de liefde niet opnieuw te vinden. Niets blijkt minder waar, ze heeft de ex van Birgit Schuurman aan de haak geslagen: de 45-jarige Arne Toon. 

View this post on Instagram

crazy about you ❤️ #happybirthday

A post shared by Yasmin Karssing (@yazzierose) on

“Gek op jou”, schrijft Yasmin bij het eerste kiekje van haarzelf en Arne als koppel. De 45-jarige is regisseur en heeft bijvoorbeeld Baantjer Het Begin gemaakt. En Yasmins grote droom op dit moment is om daar een rolletje in te scoren. Het zou niet de eerste keer zijn dat Arne met zijn liefje samenwerkt, zo deed hij dat ook met ex Birgit bij de film Black Out in 2012. Samen kregen ze uiteindelijk zoontje Chico, maar aan hun huwelijk kwam in februari 2019 een eind.