Justin Bieber laat via Instagram weten dat hij ziek is. Hij leidt aan de ziekte van Lyme en hij heeft ook last van chronische Pfeiffer..

In zijn nieuwe documentaire-serie die binnenkort op Youtube te zien is, kom dit onderwerp veel aan bod. Daarom deelt de artiest nu alvast het nieuws. Hij verteld dat het een zwaar jaar is geweest en dat hij veel heeft moeten vechten. Ook heeft hij dingen overwonnen en dat zal allemaal te zien zijn in zijn documentaire-serie.

“Hoewel veel mensen bleven zeggen dat Justin Bieber op shit lijkt, dankzij meth etc., wisten ze niet dat ik onlangs de diagnose Lyme kreeg, niet alleen dat, maar ook een ernstig geval van chronische Pfeiffer die mijn huid, hersenfunctie, energie en algehele gezondheid aantastte.”

De documentaire-serie ‘Seasons’ is vanaf 27 januari te zien op Youtube.

Bekijk hier de trailer: