De hoogzwangere Rodanya, bekend van Temptation Island, heeft het zwaar aan het eind van haar zwangerschap. Ze heeft namelijk een aangezichtsverlaming…

“Als ik lach zie je dat mijn ene kant niet meegaat, ik vind het heel lelijk maar ik wil het wel met jullie delen”, verteld de Temptation-ster in haar video. Ze vind dat ze haar volgers uitleg verschuldigd is omdat er veel vragen waren.

Rodanya heeft geen gevoel meer in de helft van haar gezicht en ze weet niet of dit weg gaat. “De ene is er binnen een maand vanaf, de andere na twee maanden, sommigen nooit. Sommigen hebben dat het uittrekt naar hun armen en benen. Bij mij zit het tot nu toe alleen maar in mijn gezicht. Nu is het mijn oog dat steeds minder goed dichtgaat. Ik merk dat het steeds heftiger wordt. Ik slik het twee keer per dag en hoop dat het zo snel mogelijk weggaat.”

Bekijk hier de hele video: