Donald Trump is al dagen in het nieuws, en niet zonder reden. Iran liet eerder al weten wraak te willen nemen omdat Amerika generaal Qassem Soleimani heeft gedood. Niet veel later liet Trump weten dat hij in staat is om snel en hard actie te ondernemen wanneer Iran ook maar iets probeert te doen wat hem niet zint.

De meningen over Donald Trump zijn altijd al verdeeld geweest. Er zijn een hoop mensen in Amerika die het belachelijk vinden wat hij doet, maar er zijn ook mensen die hem een held vinden die voor zijn eigen land vecht. En dat brengt ook spanningen met zich mee.

Wie zich ook wel eens heeft uitgesproken over Donald Trump is niemand minder dan Tupac. Een paar jaar geleden dook er een oud interview op waarin Tupac zich uitlaat over Trump, mensen met veel geld, macht en dingen die écht belangrijk zijn.