Gisteravond is het nieuws bekend gemaakt dat Ridouan Taghi is opgepakt in Dubai. Misdaadverslaggever John van den Heuvel verteld hier geëmotioneerd over.

Taghi was de meest gezochte crimineel van Nederland en heeft veel mensen wat aangedaan. Zo ook John van den Heuvel. Hij is erg betrokken bij dit onderzoek en loopt al twee jaar met beveiliging rond omdat hij werd bedreigd door Taghi.

”Ik dacht even dat ik in de maling werd genomen”, verteld hij aan RTL Boulevard. Ook wordt hij emotioneel wanneer hij verteld wat voor inpakt Taghi op zijn gezin heeft gehad. Maar volgens van den Heuvel zijn ze er nog lang niet. Iedereen mag nu even blij zijn maar daarna moeten ze weer door met verdere onderzoek.

Bekijk hier het fragment dat John van den Heuvel met de Telegraaf praat:

En klik hier om het fragment te zien waar John van den Heuvel emotioneel wordt aan het desk van RTL Boulevard.