Juice WRLD is vorige week overleden aan een overdosis. Een ex-vriendin van rapper vertelt nu over zijn drugsproblemen.

Volgens TMZ vertelt de ex-vriendin, genaamd Alexia, over het vele drugsgebruik van de rapper. Hij zou namelijk volgens haar elke dag 3 Percocet pillen gemixt met lean slikken. Zodra hij daarmee probeerde te stoppen, werd hij gewelddadig. Ook gebruikte hij regelmatig wiet, Xanax, XTC en zelfs soms morfine en cocaïne. Ze claimt ook dat Juice in Los Angeles morfine en cocaïne zou hebben gekregen van iemand van een label.

Alexia had bijna een jaar lang een relatie met de rapper en toen zag ze hem ook kampen met een depressie. Volgens haar had hij die vanwege eerdere relatiebreuken en gevoel van onbegrip. Ze heeft hem in die tijd heel erg geprobeerd te helpen maar dat is helaas niet gelukt..

juice wrld overleden