Vorige week heeft Glennis Grace hard uitgehaald naar André Hazes toen ze zag dat hij pakjesavond vierde met zwarte pieten. Nu reageert André daar ook op.

De zanger plaatst een foto op Instagram waar hij samen met Glennis op te zien in. Hij schrijft er een heel betoog bij. Het komt erop neer dat ze alles kunnen bespreken samen en dat ze veel respect voor elkaar hebben. Hier sluit hij dus de roddel mee uit dat ze ruzie zouden hebben.

“Dat we in 2020 maar meer begrip voor elkaar en elkaars mening mogen hebben. Dat problemen opgelost kunnen worden. Dat alles bespreekbaar en dat we er ook maar vooral over zullen praten. Voor altijd vrienden! Wij hebben mega veel respect voor elkaar en trots op onze samenwerking!❤️ “

Glennis doet precies hetzelfde en post ook een foto op haar pagina. Ze schrijft:

“Vriendjes voor altijd. Door naar elkaar te luisteren en met elkaar te praten komen we er altijd uit. Vandaag een heel goed gesprek gehad met elkaar met wederzijds begrip en respect. En wat ben ik trots op onze samenwerking. Is het te vroeg voor een kerstwens? Want dit wensen we namelijk iedereen.”