In de nieuwe aflevering van ‘Boos’ gaat Tim Hofman langs bij RTL en Blue Circle om verhaal te halen over het feit dat ze beelden hebben uitgezonden met seksueel overschrijdend gedrag.

Eerder deze week liet programmadirecteur Peter van der Vorst al weten dat ze voorlopig alle guilty-pleasure programma’s schort van de tv en Videoland. Hij is zich ‘kapot geschrokken’ toen hij in gesprek is gegaan met deelnemers van dit soort programma’s. Zij vertelde namelijk dat ze vaak aangedrongen zijn tot dit soort gedrag.

Tim Hofman heeft zich al eerder druk gemaakt om dit feit en heeft een paar uitlatingen gegeven op Twitter. Hier reageerde mensen op en daardoor is er veel ophef ontstaan. Nu gaat de presentator dus verhaal halen bij de zender RTL en bij het productiebedrijf Blue Circle.

Bekijk hier de hele aflevering:

Gisteren was Tim Hofman ook aan tafel bij De Wereld Draait Door om over dit onderwerp te praten. Bekijk hier het fragment.