Love Island nieuws! Het zijn twee hele tegenstrijdige nieuwtjes want het ene koppel komt dichter bij elkaar en het andere koppel is juist uit elkaar..

Let’s begin with the good news! Koppel Mac en Cheyenne gaan samenwonen. Dit laat Mac weten in een interview met Grazia.

“Cheyenne en ik hebben nu echt een relatie, we zijn sinds Love Island elke dag samen. Ik woonde voordat ik meedeed met het programma in Amerika, maar ik ben niet meer teruggegaan en zit nu bij haar. Eerst wilde ik zelf een woning zoeken maar zij zei: ‘Waarom zou je dat doen als we toch altijd samen zijn?’ Ik had nooit verwacht dat het zo zou lopen, ik had gedacht meteen weer terug naar Amerika te gaan. Maar nu ben ik liever met de kerst hier, samen met Yen!”

Voor de andere wederhelft van Mac, namelijk bro Luca, loopt het verhaal iets anders. Hij verliet de villa met Gabriëlla en al snel lieten ze de media weten dat ook zij een koppel waren. Maar dat heeft niet lang geduurd. Luca laat via Instagram weten dat ze uit elkaar zijn en doorgaan als vrienden. Inmiddels zijn ook alle foto’s samen verwijderd.