LOL! Voor sommige mensen kan kerst voor de nodige stress zorgen. Wat wordt het menu? Heb ik alles in huis? En zelfs de gasten kunnen op zichzelf al voor stress zorgen. Maar dat is nu verleden tijd..

Een Amerikaans bedrijfje, genaamd Kiva uit Californië, heeft namelijk een THC-sausje bedacht. “Binnen een kwartier zijn alle familieproblemen opgelost’’. Het sausje bevat namelijk naast kalkoenbouillon, zout, uien- en knoflookpoeder, zo’n 10 mg THC. Die laatste toevoeging zorgt ervoor dat iedereen binnen 2 tot 15 minuten helemaal ‘rustig’ is en dat alle feesstrubbelingen verdwenen zijn.

“Het sausje met marihuana-extract geïnfuseerde kalkoensaus zal op het kerstmenu niet misstaan. Een knipoog naar een feestklassieker’, aldus het bedrijf zelf.

De instant saus krijgt iedereen binnen een kwartier 'rustig'.
© Kiva Confections

Meestal duurt zo’n kerstdiner wel een aantal uur en dan kan het sausje natuurlijk uitwerken. Maar daar is ook een oplossing voor! Het bedrijfje heeft namelijk ook warme chocolademelk met THC ontwikkelt. Serveer dat als toetje en je zit voorlopig weer goed. ;p

Lekker chill nagenieten met een kopje warme chocolademelk.
© Kiva Confections

Nee maar even zonder gekkigheid. Het is natuurlijk super verleidelijk om dit zomaar te serveren aan je familie zonder dat ze het weten maar Kiva is er toch heel duidelijk over. “Wees geen eikel en serveer het alleen als iemand precies weet wat hij voorgezet krijgt.”

Stoned zal je niet van het sausje of de chocolademelk worden maar de effecten zijn vrijwel direct merkbaar. Anders dan bij Kiva’s reguliere producten, waarvan de THC eerst door de lever moet worden opgenomen, zorgt een micropoeder in de saus ervoor dat je ‘achterover kunt leunen en de feestsfeer over je heen kunt laten komen’.

Helaas voor ons zijn de producten alleen niet in Nederland te koop, dus wees snel met bestellen. :p