Chris Brown is opnieuw vader geworden. De zanger en zijn ex Ammika Harris plaatsten donderdag allebei berichten op social media die erop wijzen dat hun baby is geboren.

Ammika liet in haar Instagram Stories weten: “Ik werd verliefd op het moment dat ik je ontmoette.” Chris deelde een foto waarop hij een hoodie draagt met daarop de tekst ‘born’, en een kiekje waarop hij liefdevol naar iets buiten beeld kijkt, waarbij hij de datum 20 november 2019 schrijft. Volgens verschillende Amerikaanse entertainmentsites is de baby een jongetje.

Chris en Ammika zijn niet meer bij elkaar, maar de zanger liet de afgelopen maanden geregeld doorschemeren dat de twee een kind verwachtten, bijvoorbeeld door onder foto’s van het model op Instagram ‘my baby mama’ te schrijven. Het is het tweede kind voor de zanger: vijf jaar geleden kreeg hij dochter Royalty met ex Nia Guzman.