Bijna twee maanden geleden was actrice Robin Martens in het nieuws omdat er een filmpje viraal ging van haar dat ze na een avondje stappen een agent heeft geslagen. Nu is ze daarvoor veroordeeld.

Tijdens een besloten zitting heeft de actrice te horen gekregen dat ze een taakstraf van 45 uur krijgt voor het mishandelen van een agent in Castricum. Daarnaast moet ze ook nog een schadevergoeding betalen van 300 euro.

“Op basis van de onderzoeksgegevens, waaronder bevindingen van de politie, beeldmateriaal en getuigenverklaringen heeft de officier vastgesteld dat de verdachte zich schuldig heeft gemaakt aan mishandeling van een ambtenaar in functie”, stelt het Openbaar Ministerie Noord-Holland.

De voormalige GTST-actrice is hiermee akkoord gegaan en gaat niet in verzet, terwijl ze eerder nog ontkende dat ze de agent geslagen had. Zo vertelde ze emotioneel haar verhaal bij BEAU.

Bekijk hier het filmpje die viraal ging: