A$AP Rocky gaat terug naar Zweden om immigranten te helpen. Op 11 december staat hij op het podium in de Ericsson Globe en de opbrengst zal voor een deel voor hulp worden gebruikt.

Tijdens de show in Stockholm zullen ook Zweedse artiesten op het podium komen. Samen maken ze er een goede show van en een deel van de opbrengst geven ze dus aan het Zweedse Netwerk voor vluchtelingen support groepen.

A$AP Rocky heeft niet hele goede herinneringen aan het land, want eerder dit jaar zat hij er nog ongeveer een maand vast, vanwege een vechtpartij. Eigenlijk heel de wereld vond dat hij onredelijk werd behandeld en zelfs de president heeft zich ermee bemoeit. Uiteindelijk heeft hij een geldboete en een voorwaardelijke celstraf gehad.

Volgens de rapper wilde Zweden hem juist bang maken zodat hij niet terug zou komen maar dat boeit hem niks. Hij laat aan TMZ weten dat de immigranten daar niet de hulp krijgen die ze nodig hebben en daar wilt hij zich voor inzetten. Bekijk het hele fragment hieronder.