Monica Geuze, die van de week al in het nieuws was omdat haar relatie met voetballer Lars Veldwijk gestrand is, laat weten dat ze een eigen magazine gaat uitbrengen en verteld over de break-up!

Al weken doet de vlogster mysterieus over iets waar ze mee bezig is, maar in haar nieuwe vlog verteld ze het eindelijk. Ze is namelijk bezig met een eigen magazine waar je veel persoonlijke dingen in gaat terug zien. Ook haar vrienden en collega’s gaan een plekje krijgen. Veel meer kan ze nog niet vertellen en wanneer de magazine uitkomt is ook nog onbekend.

Eerder deze week werd al bekend gemaakt dat Monica en Lars uit elkaar zijn, ook daar verteld ze meer over in haar vlog. Veel mensen vonden het namelijk nogal raar omdat de twee laatst nog een nieuw huis wilde kopen. Hier geeft ze meer uitleg over.

Bekijk hier de hele vlog: