In September heeft Kayne West zijn eerste ranch gekocht in Wyoming, maar dat was niet genoeg, dus kocht hij er nog maar eentje voor 14 miljoen dollar.

Kim Kardashian vertelde al over de eerste ranch in de talkshow van Jimmy Fallon dat West al een tijdje droomde om naar Wyoming te verhuizen. Daarom hadden ze een ranch gekocht. “Ik hou van LA, dus ik zie het zomers voor me en een aantal weekenden. Het is de mooiste plek die je ooit in je leven hebt gezien.”

Ze zagen de ranch dus meer als een vakantie optrekje maar daarnaast hebben ze er dus nog één gekocht, genaamd Bighorn Mountain Ranch. Het landgoed bestaat uit weiden, meertjes, ravijnen en verschillende cabins waar vrienden en familie kunnen logeren.

De vorige eigenaar had gelukkig al twee verwarmde helihavens aangelegd, zodat de ranch het hele jaar door bereikbaar is. Het is maar tien minuten vliegen met de helikopter naar het nabijgelegen Greybull.

Bekijk het ‘optrekje’ hier: