Onlangs ging Boef nog in hoger beroep voor een rijontzegging en vandaag stond hij weer voor de rechter, maar dan voor twee andere snelheidsovertredingen. Hier kwam hij wat makkelijker van af..

De rapper heeft namelijk geen straf gekregen voor deze overtredingen die in 2017 plaats vonden. De kantonrechter oordeelde namelijk dat Soufiane Boussaadia, de echte naam van Boef, niet eens achter het stuur zat.

De auto stond volgens bewijs wel op de naam van Boef, maar het werd al snel duidelijk dat er iemand anders achter het stuur zat. Die is hier wel voor beoordeeld. Volgens justitie reed de bestuurder eerst bij Almere 145 kilometer per uur waar hij 100 mocht en snelde hij later die maand over de A27. Toen zou degene die achter het stuur zat 136 hebben gereden, terwijl maar 90 toegestaan was vanwege werkzaamheden.

Gelukkig voor Boef is hij dus niet veroordeeld.