Nadat het bekend werd dat André Hazes en Monique Westenberg uit elkaar zijn en André aan het daten is met Bridget Maasland, is volgens de zanger zijn leven een hel.

Aan Shownieuws vertelt hij dat mensen het nieuws totaal verkeerd hebben geïnterpreteerd en dat de media het totaal anders heeft gebracht dan dat hij in zijn verklaring had gegeven.

Volgens Hazes heeft de media het uit laten komen alsof hij weg is gegaan bij zijn vrouw en kind voor een ander. Dat is volgens hem totaal niet het geval. ‘Ik snap dat heel Nederland je gaat haten als ze dit denken. Maar als dat dus niet het geval is, dan is je leven een week lang echt een hel.’

Na alle reacties die hij over zich heen heeft gekregen, voelt de zanger zich niet op zijn gemak. “Ik ging gisteren boodschappen doen en ik durfde mijn capuchon niet af te doen”, zegt Hazes.

Ook Bridget moet eraan geloven en dat vind Hazes nog erger. Niet alleen de presentatrice krijgt van alles over zich heen maar zelfs haar zoon krijgt berichten over zijn moeder. “En dat terwijl wij het allemaal juist zo netjes wilde doen”, stelt hij.

“Monique en ik zaten al maanden te kwakkelen en misschien nog wel langer, we bleven het maar proberen. Op een gegeven moment wisten wij ook: de koek is op. Na een tijdje kwam ik Bridget tegen en heb ik een berichtje gestuurd. Ik had de mazzel dat ik iemand vond met wie ik zo’n klik had. Ik ben doorgegaan, maar het is bij mensen helemaal verkeerd binnengekomen.’’