Afgelopen september heeft comedian Kevin Hart een heftig auto-ongeluk gehad. Hij moest meteen geopereerd worden aan zijn rug en is daarna bezig geweest met revalideren. Maar nu laat Hart zich weer voor het eerst zien op de rode loper.

De acteur kwam naar de E! People’s Choice Awards om de prijs voor Comedy Movie Star 2019 in ontvangst te nemen. Hij kreeg een meteen een staande ovatie van het publiek toen hij het podium opliep.

“Allereerst wil ik God bedanken, want ik had hier zomaar eens niet meer kunnen staan. Het feit dat dat wel zo is, doet me het leven alleen maar meer waarderen. Ik besef wat er echt toe doet in het leven: familie. Ik wil mijn vrouw en kinderen bedanken, die er zo ontzettend voor me zijn geweest. En daarnaast ben ik ook mijn fans zeer dankbaar voor hun steun tijdens deze moeilijke periode”

De afgelopen maanden is de comedian hard bezig geweest met zijn herstel. Hij is nog niet de oude en rijdt ook nog geen auto maar hij is hard op weg, laat een bron weten.