Afgelopen weekend was het Camp Flog Gnaw Festival. Het publiek was aan het eind van de avond een verassing beloofd, maar die werd niet goed in ontvangst genomen…

De verassing was namelijk een optreden van Drake. Meestal wordt de artiest met gejuich ontvangen maar hier niet. Het publiek blijft namelijk maar boe roepen en ”we want Frank”. Blijkbaar had een groot deel van het publiek gehoopt op een show van Frank Ocean.

Drake is een paar tracks doorgegaan en heeft het publiek vaak gevraagd of hij wel door moest gaan, maar daar reageerde ze niet goed op. Hij heeft er toen voor gekozen om te stoppen en bedankte het publiek zo: “It’s been love. I love y’all. I go by the name of Drake. thank you for having me.”

Nadat Drake het podium had verlaten kwam de melding ‘Get home safe’ op het scherm en werden de mensen naar buiten gestuurd.