In de Radio 538 Ochtendshow met Frank Dane reageert Bridget Maasland (45) voor het eerst open over André Hazes. Ze hebben nog geen relatie, maar ze is wel verliefd.

Wanneer de radio-dj haar feliciteert met haar nieuwe relatie zegt de presentatrice dat ze nog geen relatie heeft, “We hebben het leuk. Maar of het een relatie is, dat weet ik nog niet. Dat moeten we eerst nog uitzoeken.”

De twee zouden elkaar nog maar sinds een week ‘zien’, maar de blondine kan wel spreken van verliefdheid zegt ze. “Ik was daarvoor in Italië en hij in Spanje dus eerder hebben we elkaar niet gezien. En op het concert hadden we contact.”

Het opvallende hieraan is dat Bridget laatst een foto had geplaatst op Instagram met een kettinkje om waar André op staat. Die heeft ze van het concert. Monique, die toen nog van niks wist, had daar dit onder gereageerd: