Het hele weekend gaat het al over de relatiebreuk van André Hazes (25) en Monique Westenberg (41). Eerst de breuk, toen de reactie van Monique en nu wilt André er ook nog wat over zeggen..

Laten we even bij het begin beginnen. Afgelopen zaterdag heeft het management van André naar buiten gebracht dat de twee al een tijd uit elkaar zijn. Dit is blijkbaar zonder overleg met Monique gebeurd want de blondine plaatste meteen een bericht op Instagram waarin ze laat weten dat ze het persbericht zeer pijnlijk vind. Ook verteld ze de reden van de breuk: “De reden hiervan is omdat er geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben.”

Maar naast de reden verteld ze ook dat André haar via een appje heeft laten weten dat hij gevoelens heeft voor een andere vrouw, ”wie dit is maakt het alleen nog maar pijnlijker’. Westenberg verteld niet wie is het is maar dat kwam daarna al aardig snel naar buiten. Het gaat namelijk over Bridget Maasland (45). Hier is veel reactie opgekomen en daarom reageert de zanger ook ‘eenmalig’ op Instagram:

“Dames en heren. Ik wil eenmalig iets zeggen omdat ik merk dat mensen om mij heen, waar ik om geef, berichten krijgen over een zelf geschetste situatie. Ik ben NIET weg gegaan bij Monique voor Bridget. Ik heb Monique NIET bedrogen met Bridget. Mijn relatie was al over met Monique, en de een is daarin sneller door gegaan dan de ander. Ik heb Monique een appje gestuurd dat ik iemand ontmoet heb waar ik contact mee heb. En dat contact mij blij maakt. Ik heb dat appje gestuurd omdat ik haar geen (valse) hoop wilde geven want ik merkte dat ik als vrijgezel de aandacht van Bridget heel leuk vond. Ik zou nooit weggaan bij mijn partner en kind voor een andere vrouw. Maar als de liefde op is, je uit elkaar gaat en dan iemand anders tegenkomt waar je weer dingen door voelt die je tijden niet gevoeld hebt. Als dat dan een schande is in bepaalde mensen hun ogen…. Haat me dan vooral!”