Jessica Smith, een dame uit Pennsylvania, gaat viraal op het internet niet omdat ze iets bijzonders voor elkaar heeft gekregen, maar om het feit dat ze zich voordoet als kanker patient. Zo wordt ze aangeklaagd voor fraude, omdat zij geld heeft opgehaald bij mensen om haar te helpen met de behandeling van haar ziekte. Alleen het addertje onder het gras is het feit dat Jessica helemaal niet ziek is. De politie waarschuwt daarom ook voor de zoveelste keer voor fake crowdfunding-pagina’s. 

Het is volgens hen namelijk heel lastig om een oprechte en een neppe inzamelingsactie van elkaar te onderscheiden. Mensen met een groot hart worden snel slachtoffer omdat zij graag hun steentje bij willen dragen, maar helaas ging in dit geval al het geld gewoon naar de zakken van Jessica. De beelden en de details over deze oplichtster zijn hier beneden te zien.