In het nieuwe Belgische programma ‘Celebs Gaan Daten’ gaat Pommeline opnieuw opzoek naar de liefde. Maar daarvoor gaat ze nog één keer in gesprek met haar ex Fabrizio…

Als je Temptation Island Vips hebt gezien, weet je dat Pommeline en Fabrizio van plan waren om te gaan trouwen. Maar na Temptation is er veel gebeurd en dat was dan ook volledig in het nieuws te volgen. Fabrizio had een dubbele agenda en hij had zelfs verzwegen dat hij een kind heeft. De twee verloofde zijn toen uit elkaar gegaan.

Pommeline is toe aan een nieuwe liefde en doet mee met het nieuwe programma ‘Celebs Gaan Daten’. Maar om aan een nieuw avontuur te beginnen moet ze het oude goed afsluiten, daarom brengt Goedele Liekens de twee nog één keer samen.

In de teaser zie je dat er een enorme spanning is tussen de twee. Fabrizio komt in een pak binnen en dat valt niet goed bij Pommeline. “Ga je nog trouwen straks?”, vraagt ze. “Ik dacht: ik kleed me een beetje deftig voor de verandering”, is zijn antwoord.

Fabrizio had het gesprek aangevraagd en legt uit waarom: “Omdat ik vernomen had dat het wat moeilijk ging. Dat het wat stroever verliep of dat de breuk nog niet voor honderd procent een plaats had gekregen.”

Maar Pommeline wil daar niets van weten. “Jij hebt altijd gezegd: heb je het dan niet voelen aankomen? Natuurlijk niet. Drie weken voordat je het hebt gedaan, zat je met mij nog bij de weddingplanner, wetende dat je toen al met Julia weet-ik-veel-wat aan het bekokstoven was. Drie weken later krijg ik een puppy van je voor mijn verjaardag, en exact een week later laat je mij gewoon vallen”, reageert ze fel.

“Ik had wel door dat het soms wat minder ging, maar dan moet je toch gewoon praten met elkaar? Dan zeg je: ‘Kijk, voor mij gaat het niet meer.’ Maar dan ga je niet mee naar de weddingplanner, dan laat je mij niet eerst nog in die droom geloven om mij daarna alles af te pakken. Dat deed mij gewoon heel veel pijn, Fabri.”

In Celebs Gaan Daten gaan vijf celebrities op zoek naar ware liefde. Ze staan er niet alleen voor en krijgen onder anderen hulp van seksuologe Goedele Liekens. Naast Pommeline gaan ook Jarne en Chey uit Love Island op zoek naar liefde, en ook Ex on the Beach-Diaz maakt zijn opwachting.