Aanstaande zaterdag staat Famke Louise in een uitverkochte Paradiso. Aan tafel bij Beau vertelt ze erover en vertelt ze ook over de break met haar voormalige managers Leo en Jayjay..

Ik ben uiteindelijk gestopt met dat management, omdat ik gewoon heel erg veel moeite had met het feit dat ik mezelf niet kon ontwikkelen op de manier waarop ik dat wilde doen. Er werd voor mij door iemand anders een bepaald imago gecreëerd. Ik was de uitvoering daarvan. Ik kon helemaal niet mijn eigen creativiteit gebruiken en voelde me eigenlijk een beetje een nepartiest”, vertelt ze. “Op een gegeven moment heb je het zo druk en heb je er geen plezier meer in.”

Ik haar eigen documentaire heb je kunnen zien dat ze op het einde het nieuws meldde dat ze weg ging bij haar management. “Mijn gezondheid ging achteruit, ik had er geen plezier meer in en het enige wat je dan kan doen, is een risico nemen en weggaan bij je management.”

Inmiddels heeft Famke een nieuw team om zich heen ontwikkeld en opvallend bestaat die alleen uit vrouwen. Op de vraag waar ze de kracht vandaan heeft gehaald om weg te gaan zegt ze: “Ik wil eigenlijk gewoon de periode van mijn documentaire afsluiten”.

Ook vertelt de Op Mijn Money-zangeres dat ze bezig is met een nieuwe docu, maar ze kan nog niet vertellen wanneer die uit komt. Wel zegt ze dat je een groot contract gaat zien.