In IJsland een livestream gestart waar je een McDonalds hamburger en frietje op ziet die al 10 jaar oud zijn!

Tien jaar geleden zijn alle McDonald’s in IJsland gesloten vanwege een financiële en economische crisis. Veel mensen gingen daar toen nog voor de laatste keer heen om te genieten van het eten, maar een man genaamd Hjörtur Smarason, bedacht wat anders.

Hij kocht namelijk op de laatste dag, net voor sluitingstijd, een hamburger en frietjes, maar at die niet op. In plaats van er lekker van genieten heeft hij ze bewaard, 10 jaar lang!

In die tijd heeft het eten een tijdje in een museum gelegen en sinds kort ligt de maaltijd in een gastenverblijf in Thykkvibaer, een dorpje in het zuiden van IJsland. Nu heeft de eigenaar van het verblijf een livestream gestart zodat mensen over de hele wereld kunnen zien hoe goed het eten er nog uitziet!