In de Belgische provincie Henebouwen is afgelopen vrijdag een vrouw vermoord door haar jaloerse ex…

De 40-jarige man was net vrijgekomen, nadat hij een maand had vastgezeten vanwege het bedreigen van zijn ex-vriendin genaamd Aurélie (31). Hij had haar met de dood bedreigd en mishandeld. Maar dat was blijkbaar niet genoeg.

Eerder had de man, genaamd Sébastien De L, namelijk ook al een contactverbod genegeerd en afgelopen vrijdag dus ook. Hij had Aurélie zover gekregen om af te spreken om te praten. Daar hebben de twee weer ruzie gekregen omdat hij dacht dat ze vreemd was gegaan.

Sébastien heeft inmiddels bekend dat hij daarna met een baksteen op haar hoofd is gaan slaan en haar gestoken heeft. Verder kan hij zich niet veel meer ‘herinneren’, het werd namelijk naar eigen zeggen ‘zwart’ voor zijn ogen.

De jaloerse ex is niet zelf naar de politie gegaan, maar hij is gepakt doordat een kennis de politie heeft gebeld. Sébastien had aan hem verteld dat hij zijn ex had vermoord en nu dacht hij dat de jaloerse ex was gevlucht om vervolgens zelfmoord te plegen.

De politie heeft na een dag zoeken de man levend gevonden in een huis in Bouffioulx en hem per direct aangehouden. Dankzij de kennis is ook de plaats waar het lichaam is gedumpt gevonden.