Playstation-fans gaan massaal uit hun dak omdat er een mogelijke een originele dummie van hun nieuwe console is gelekt. Eerder deze maant maakte Sony al bekend dat hun nieuwe Playstation ook écht de ‘Playstation 5’ gaat heten. Zoals dat ook wel te verwachten was in de lange loopbaan van playstation namen.

Deze nieuwe console, die eind 2020 uit gaat komen, is inmiddels al te pre-orderen bij verschillende Nederlandse retailers. Zo liet bijvoorbeeld o.a. Gamemania weten dat het bij hen mogelijk is om de console nu al te bestellen. Wat een prijs van rond de 500 euro.

Deze eerste gelekte dummie van de Playstation 5 is in eerste instantie viraal gegaan via Twitter, waar accounts claimen dat deze ‘gelekte’ kit door iemand die dichtbij Sony staat is gelekt.

Check hier beneden de eerste beelden.