Jonna Fraser heeft tijdens een interview met FunX laten weten dat hij druk bezig is de voetbalvelden in Suriname te verbeteren. Om zo daar het voetbal meer toegankelijk te maken. Dit doet hij in samenwerking met straatvoetballer Ed van Gils en Stichting ZSAlliance die zich inzet voor maatschappelijke projecten.

In de nieuwe track die Fraser eerder deze week dropte had de oplettende luisteraar al kunnen horen dat Jonna de volgende lines in zijn Dior Money track gebruikte:

Dior Money aan het spenden op die veldjes daar in Su…

En het lijkt dus waar te zijn. Jonna liet bij FunX weten dat hij het erg belangrijk vindt om iets terug te doen voor zijn thuisland Suriname. Het opknappen van de voetbalveldjes zorgt natuurlijk voor veel meer mogelijkheden en plezier voor de Surinaamse jeugd. En zo kan jong talent zich ook beter ontwikkelen.