Netflix hebben tijdens hun laatste ‘Q3 interview‘ laten weten dat het bedrijf maatregelen gaat nemen om ervoor te zorgen dat mensen hun betaalde accounts niet langer met elkaar kunnen delen. 

Het bedrijf is er natuurlijk bewust van dat ontzettend veel mensen samen een account beheren, en het wachtwoord van hun account delen. Wat weer een negatief effect heeft op de financiële kant van het bedrijf door deze toenemende cijfers.

Natuurlijk mag dit officieel helemaal niet, maar omdat er nagenoeg niet te controleren valt wie wel of niet zijn persoonlijke inloggegevens doorstuurt is dit een probleem wat lastig aan te pakken is. Toch is Netflix bezig met een tot zover nog steeds onbekende tactiek om dit probleem aan te pakken.

Netflix hoopt hier spoedig meer uitspraak over uit te brengen en meer informatie te verstrekken.