Wat een verhaal is dit om neergestoken te worden, toch is het de vriend van Bridget the Midget afgelopen donderdag helaas overkomen. En wel door zijn eigen vriendin. Als gevolg zit Bridget the Midget vast in de gevangenis.

Op de avond van het ongeluk gaat het helemaal los in huize Powers de echte achternaam van Bridget. Buren bevestigde dat ze geschreeuw hoorden en brekende glazen. Ze aarzelen geen momenten en belden de politie.

Daar trefden de agenten een bizarre situatie aan. De vriend van Powers lag op de grond bloedend en was in zijn been gestoken met een botermes. Waarop Bridget werd gearresteerd en wordt verdacht van poging tot moord. Haar vriend is herstellende in het ziekenhuis aan zijn verwondingen en is buiten levensgevaar.

De oorzaak van het ongeval is nog niet bekent bevestigd de politie maar er wordt aangenomen dat het om een uit de hand gelopen ruzie betreft.