Nicki Minaj heeft in een gesprek met Entertainment Tonight laten weten dat ze een samenwerking heeft gedaan met de Britse zangeres Adele.

Al een tijdje gaan er geruchten dat de Britse zangeres nieuwe muziek gaat uitbrengen, maar details waren er nog niet. Wel heeft ze eerder laten weten dat ze groot fan is van Nicki Minaj en heeft ze zelf een couplet van de rapper gerapt bij James Cordens Carpool Karaoke.

“Adele heeft me laten zweren dat ik hier niemand over zou vertellen. Het is een geweldig liedje.”

Nu hebben ze dus samen een track opgenomen en de clip zou ook al opgenomen zijn. Ook heeft de rapper een samenwerking met Ariane Grande aangekondigd. Terwijl ze begin september nog op Twitter liet weten met ‘pensioen’ te gaan. Dat bericht is inmiddels ook weer verwijderd…

Wanneer de track uitkomt is nog niet bekend…