Even een shoutout naar deze meid. Want de meeste meiden van 17 zijn totaal niet bezig met dit soort dingen..

Tanvi Barman uit Californië organiseert namelijk regelmatig een verjaardagsfeestje voor dakloze kinderen. Tijdens haar vrijwilligerswerk in een dakloze-opvang merkte ze dat veel kindjes geen feestje konden geven als ze jarig waren. Dat vond Tanvi heel erg.

Het is voor deze kinderen heel erg lastig om een bron van geluk te vinden in hun leven. Ik wil er in ieder geval voor zorgen dat deze kinderen een dag hebben waarop ze zich speciaal en geliefd voelen.

Daarom is ze de organisatie ‘No Birthday Left Behind’ op gaan richten. Eerst moest dit voornamelijk uit eigen zak betaald worden. Maar nu wordt haar goede daad ook opgepikt door lokale partijen. Zo is er bijvoorbeeld een bakker die voor elke verjaardag een gepersonaliseerde verjaardagstaart maakt voor de jarige.

Ook heeft Tanvi een ‘guide’ gemaakt voor andere mensen die dit ook willen gaan doen, zodat steeds meer dakloze kinderen een mooie verjaardag kunnen meemaken!

Bekijk de video hieronder: