Rapper Boef heeft meerdere keren te hard gereden en kreeg daar anderhalf jaar rijontzegging voor. Hier ging hij tegen in hoger beroep, die wordt behandeld op 27 januari door het gerechtshof in Den Bosch.

Soufiane Boussaadia, de echte naam van Boef, reed in 2016, 181 km per uur waar je maar 130 mocht rijden. Daarnaast reed hij ook 289 op de A67, 248 kilometer per uur op de A2 en ook nog een 293 op de A58.

Dit zijn een aantal keren dat hij te hard reed en dit gebeurde regelmatig. Ook filmde de rapper dit zelf en die filmpjes gingen viraal op Dumpert en Youtube. Hier is Boussaadia dus op betrapt en heeft een boete van 6.500 euro moeten betalen.

De rechter vond dat Boef levensgevaarlijke situaties creëerde “Argeloze bestuurders van andere voertuigen hadden nooit adequaat op hem kunnen reageren en hij niet op hen. Hij gebruikte de weg als racebaan. Dat dit gelukkig niet tot slachtoffers leidde, is niet zijn verdienste.”

Maar de rechter hier ook rekening met zijn leeftijd en vond dat de rapper destijds erg jong was. Omdat Boussaadia zich de afgelopen jaren er positief heeft ontwikkeld legde de rechter hem een deel van zijn rijverbod voorwaardelijk op.

Boef was het alsnog niet eens met het rijverbod en is in hoger beroep gegaan. 27 Januari hoort de rapper meer..