Alle Fortnite-spelers opgelet! De trailer van Fortnite 2 is waarschijnlijk gelekt, want Epic Games, de maker van Fortnite, probeert de trailer steeds bij iedereen die hem upload gelijk weer offline te halen… 

Sinds zondagavond konden Fortnite-spelers in één keer het spel niet meer spelen omdat ze werden opgezogen in een zwart gat. Niemand wist wat er aan de hand was maar dat weten we nu waarschijnlijk wel.

Dit is namelijk een voorbereiding zijn op een grote update, wat is bevestigd door de makers. Alleen wanneer de update plaats zou vinden was niet bekend. Nu zijn er geruchten dat de update voor Fortnite 2 zou zijn. Dit zou een nieuw deel zijn van het populaire spel en daar is nu dus ook nog een trailer van gelekt. Bekijk hem snel hier beneden, voordat hij wordt verwijderd door de makers…

UPDATE:

Fortnite 2 is live gegaan! Het zwarte gat is weg en je kunt weer spelen!