De signeersessie van Josylvio afgelopen woensdag in een MediaMarkt in Antwerpen, is volledig uit de hand gelopen. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Nog voor de signeersessie begon, was de politie al aanwezig. Het personeel van het filiaal had de chaos niet meer onder controle.

“Een paar honderd jongeren vernielden rekken en haalden de zaak overhoop”

“Er werden vernielingen aangebracht en dingen gestolen en ook klanten die niet voor de signeersessie kwamen, ondervonden hinder door het tumult”, zegt de Antwerpse politiewoordvoerder Willem Migom. “Onze diensten kwamen ter plaatse om de openbare orde te herstellen. Dat ging vlot”, benadrukt Migom.

“De rapper was aanwezig, maar we zagen hem niet.
Plots gooide iemand een cd door de winkel en hij riep dingen. Enkele meelopers hebben hetzelfde gedaan en voor we het wisten vlogen er cd’s door de lucht”, zegt een bezoeker van de signeersessie.

Josylvio reageerde zelf op de rellen via zijn Instagram-account: “Hele chaos in de MediaMarkt, ik vond het heel erg jammer, ik mocht niet naar beneden komen van het personeel”, klinkt het in een van zijn Stories. “Ik was daar om albums te signeren. Heel jammer voor de mensen die er waren. Ik ga iets anders verzinnen, ik maak het goed.”