Het leven van Sylvie Meis is het nooit saai. Dat vind haar team ook, blijkt.. De presentatrice vertelt namelijk in de nieuwe VROUW glossy dat er regelmatig weddenschappen worden gehouden..

“In mijn bedrijf wordt er, zoals in elk bedrijf, gepraat. Ik weet dat ze weddenschappen houden als ik met iemand aan het daten ben: ’Hoelang houdt deze het uit?’ En wanneer maakt Sylvie haar exit? Ik vind dat alleen maar grappig”, vertelt ze.

Op dit moment is Sylvie alweer een half jaar samen met kunstenaar Niclas Castello. Wat ze in een relatie zoekt is gelijkwaardigheid, zegt ze. Het gerucht dat ze alleen maar met steenrijke mannen date is volgens haar dan ook onzin. Ze heeft naar eigen zeggen geen man nodig om voor zichzelf en haar lifestyle te zorgen.

Wat haar team heeft gewed over hoelang ze met de kunstenaar gaat blijven is niet bekent. Wat denken jullie?