China heeft na een kritische aflevering van de serie South Park, alle afleveringen en wat ermee te maken heeft geblokkeerd. Dat heeft The Hollywood Reporter vandaag naar buiten gebracht.

In deze aflevering, waarin Hollywood belachelijk wordt gemaakt, wordt Randy, de vader van Stan betrapt op het verkopen van cannabis in China. Vervolgens word hij naar een werkkamp gestuurd waar hij Winnie the Pooh tegenkomt.

In dezelfde aflevering vormen Stan, Jimmy, Kenny en Butters een band waar vervolgens ook een film over wordt gemaakt. Het script van die film wordt alleen de hele tijd aangepast om aan de ‘eisen’ van China te voldoen.

China heeft hierdoor alles verwijderd wat te maken heeft met de serie en volgens THR is vanaf vandaag dan ook niks meer te vinden in de zoekresultaten naar South Park. Zelfs de fansites zijn offline gehaald…