Na twee lange weken die in het teken stonden van de verhalen van 6ix9ine en het laten zien van verschillende bewijsmaterialen en eveneens persoonlijke gegevens, een hoop genoemde namen, videoclips en foto’s die getoond werden in de rechtszaal met als hoogtepunt geheime camerabeelden.

Heeft de rechter Mack en Anthony de hoofdmannen van de Nine Trey Bloods schuldig bevonden aan het kidnappen en bedreigen van 6ix9ine.⁣ Maar dat was niet alles…

Beide heren zijn volgens de rechter die de zaak van het begin tot einde heeft geleid ook schuldig aan onder meer het verkopen van drugs, het deelnemen aan een criminele bende, het kidnappen van 6ix9ine en een aantal andere delicten waarbij extreem geweld werd gebruikt.⁣

De heren horen hun straf in februari 2020, en kunnen allebei een levenslange gevangenisstraf opgelegd krijgen.

BEKIJK HIER DE REACTIES VAN ANDERE RAPPERS