Julia uit Temptation Island VIPS heeft Harrie Snijders, bekend van Ex on the Beach, flink voorschut gezet op haar social media. De wulpse blondine heeft privégesprekken gelekt tussen haar en de realityster waarin te lezen is hoe Harrie flink geïrriteerd raakt wanneer ze niet ingaat op zijn verzoekjes.

Waar Harrie in Ex on the Beach nog elke vrouw in bed wist te krijgen, lijkt dit in zijn dagelijks leven nu net iets minder gemakkelijk te gaan. Verleidster Julia zit namelijk duidelijk niet te wachten op Harrie de Dekhengst. Op haar Instagram vraagt iemand: ‘Zou je Harrie doen?’ Vervolgens deelt Julia een screenshot van een Whatsapp-gesprek met Harrie, waarin zij hem keihard negeert. Auch!

Harrie is absoluut niet blij met de actie van Julia en belt haar dan ook meteen op. Ook daar zit ze niet op te wachten en deelt wederom de screenshots hiervan op Instagram. Nu is Harrie écht pissed en besluit hij boze berichtjes te sturen. Maar ja, ook deze deelt Julia weer!