Imagine Dragons-frontman beter bekent als Dan Reynolds is weer vader geworden. Zijn zoontje Valentine is afgelopen dinsdag geboren, onthulde de zanger met een reeks foto’s op zijn Instagram.

De naam die Dan en zijn vrouw Aja hebben gekozen voor hun zoontje is Valentine geworden wat gekozen is omdat hij sterk betekent, schreef Dan. Ook stond de Amerikaan stil bij de gruwelijke massaschietpartij die plaatsvond in zijn thuisstad Las Vegas, op de geboortedag van zijn zoontje precies twee jaar geleden. “Hoewel vandaag twee jaar geleden de meest tragische dag in Vegas was, staat hij nu ook voor een dag waarop we nieuw leven vieren”, aldus Dan.

De zanger en zijn vrouw Aja hebben al drie dochters: Arrow (7 jaar) en de 2-jarige tweeling Gia en Coco. Vorig jaar april kondigden de twee nog aan te gaan scheiden, maar begin dit jaar kwamen ze toch weer bij elkaar.