Om te vieren dat het vandaag World Vegetarian Day is heeft McDonald’s iets bedacht waar vegetariërs misschien wel blij van worden: een vegetarische variant van de iconische Chicken McNuggets!

McDonald’s heeft tijdelijk vegetarische kipnuggets

McDonald’s komt met een nieuwe variant van de populaire kipnuggets. De Veggie Nuggets beloven “net zo smaakvol en krokant” te zijn als de Chicken McNuggets, maar dan zonder kip.

Wat er wel in de nuggets zit? De snacks zijn gemaakt van zuivel, zeewier en plantaardige vezels. Eerdere vegetarische gerechten die kip vervangen zijn de Veggie Homestyle Crispy Chicken en de Veggie McChicken.

Tijdelijk te verkrijgen
Let op: als je die Veggie Nuggets graag wil uitproberen, moet je snel zijn. Het krokante hapje is vanaf vandaag te koop in alle McDonald’s filialen, maar is tijdelijk beschikbaar. Je kunt de vegetarische snack tot en met 4 november scoren. De nuggets zijn te krijgen in een Happy Meal en in een portie van 6, 9 en 20 nuggets.