Afgelopen weekend is voormalig GTST-actrice Robin Martens(27) aangehouden vanwege het mishandelen van een agent. Zelf ontkent Martens dat ze de agent heeft geslagen en vertelde gisteravond geëmotioneerd haar verhaal aan tafel bij BEAU..

Martens was een avondje stappen met vrienden en toen ze aan het eind van de avond naar huis wilde gaan, hield er een aanhouding plaats van een 17-jarige die met een mes liep te zwaaien. Een vriend van de actrice ging voor een ‘goede bekende’ later vragen wie die persoon was, omdat de goede bekende naar Martens zeggen in paniek was.

Geëmotioneerd verteld de actrice dat de politie meteen ‘rot op’ zei tegen haar vriend en dat hij daarop meteen ‘is goed’ reageerde en wegliep. Vervolgens is de agent hem aangevallen en heeft hij de jongen in zijn gezicht geslagen.

“Toen ben ik er impulsief naartoe gelopen, om de agent tegen te houden. Ik was heel erg aan het schreeuwen en raakte in paniek.” Maar voor als nog ontkent Martens dat ze de agent heeft geslagen.

In het programma, waar ook haar advocaat Peter Plasman aanwezig was, biedt ze wel haar excuses aan aan de agent: “Als hij is geschrokken doordat ik schreeuwde of hem duwde, dan zeg ik daar vanuit mijn hart sorry voor.”

Bekijk hier de video van het incident: