Kylie Jenner (22) is opgenomen in het ziekenhuis vanwege ernstige gezondheidsproblemen, meldt TMZ. Ze zou last hebben van zware griep, misselijkheid en duizeligheid..

Al een tijdje zou de make-upmagnaat last hebben van haar gezondheid. Dit zou ook de reden zijn geweest dat ze afgelopen dinsdag niet bij de Emmy’s aanwezig kon zijn. Zo heeft ze wel het awkward moment, die haar zussen Kim Kardashian (38) en Kendall Jenner (23) hebben meegemaakt, kunnen vermijden.

Maar het gaat echt niet goed. Ze is te ziek om te reizen en mist daardoor haar eigen cosmeticalijn lancering die plaats gaat vinden in Parijs. “Mijn hart is gebroken omdat ik dit moet missen, maar ik weet dat mijn fantastische team en mijn vrienden die in Parijs zijn, me van een afstandje zullen helpen.”

Hoelang Jenner in het ziekenhuis moet blijven is niet bekend…