Niemand had dit ooit verwacht. Het leek erop dat Harrie Snijders van Ex On The Beach voor altijd single zou en wilde blijven. Maar niks is minder waar, want Harrie is aan het daten!

Aan Shownieuws vertelt de reality-ster namelijk dit: ”Het is niet zo dat ik met iemand een relatie heb, maar er is wel een meisje met wie ik… contact heb. Maar we zullen even kijken hoe dat gaat lopen. Dit is de eerste keer dat ik dat vertel, spoiler alert!”

Naar eigen zeggen moet een meisje er veel voor doen om hem verliefd te maken, maar dit meisje is goed op weg. Hij vind het een leuk meisje en als het wat wordt zet hij andere vrouwen aan de kant.

Wie het is laat Harrie nog even in het midden. Wel verteld hij dat ze ook bekend is en dat hij haar al een tijdje kent. Ze hebben het zelfs al eerder geprobeerd maar toen waren ze te druk voor elkaar…

Wie heeft deze hengst getemd?!