Na een avondje feesten is de kans groot dat je de volgende dag een kater hebt. Eerst was dat officieel geen reden om je ziek te melden. Maar nu is dat voorbij, een kater is officieel ziek zijn.

In Duitsland heeft een rechter uitspraak gedaan, dat ook tijdelijke ongemakken, zoals hoofdpijn, misselijkheid en vermoeidheid, als “ziekte” bestempeld mogen worden. Dit komt allemaal door een rechtszaak van een fabrikant die een anti-kater drankje verkocht en daar illegale gezondheidsclaims zou hebben gemaakt over shots en andere alcohol gerelateerde artikelen.

Verder zou ik jullie deze saaie info besparen want het gaat om het eindresultaat! Het is dan nog niet zo in Nederland, maar het komt dichterbij. Dit betekent natuurlijk niet dat je er misbruik van moet gaan maken, maar voel je je nou echt een keer verrot, dan kan je je dus gwn ziek melden! 🙂

Je baas gaat dit alleen minder leuk vinden…