Gister konden 1,1 miljoen kijkers zien hoe zanger Ruben Annink (21) steeds weer geëmotioneerd werd door de muziek. In de vijfde aflevering van Beste Zangers, zongen verschillende artiesten dit keer speciaal voor Ruben.

Ondanks dat hij eigenlijk wel bij elk liedje emotioneel was, was dat net nog een tandje harder bij het liedje die gezongen werd door Floor Jansen. Zij zong de Engelse vertolking van het liedje Van De Liefde Weet Ik Niks. Dit liedje is van Ruben zelf en heeft een speciale betekenis voor hem. Zijn ouders gingen op jonge leeftijd uit elkaar en dat heeft hij moeilijk kunnen verwerken.

“Ouders die uit elkaar gaan is nooit leuk, ik heb dat niet meteen verwerkt maar weggestopt. Ik heb het daar echt heel zwaar mee gehad. Sinds kort, eigenlijk sinds ik met mijn vriendin ben, heb ik het een plekje kunnen geven, zij zit in hetzelfde schuitje.”

Bekijk hier het fragment: