Britt Dekker was vanochtend op bezoek bij de 538 Ochtendshow met Frank Dane. Daar verteld ze, dat ze een keer, twee juryleden van het programma Superstar Chef betrapt heeft met coke snuiven.

Als Frank Dane begint over dat steeds meer mensen Nederland een narcostaat vinden, flapt Dekker er wat uit. “Ik was een keer bij een programma en dan zie je gewoon twee mensen van de jury gewoon op de wc even een snuifje coke nemen! Dat was bij Superstar Chef!”

Namen noemt ze niet en snappen doet ze het ook niet. “Waarom zou je dat nodig hebben om één uur ’s middags?” Zelf gebruikt naar eigen zeggen geen drugs, maar ze is er wel altijd geïnteresseerd in geweest. Hetgeen wat haar tegenhoudt is dat ze gewoon simpelweg niet durft.

UPDATE:

Britt Dekker is teruggekomen op haar woorden en laat dit weten via een Instagram story.