Terwijl vlogger en presentatrice Monica Geuze nu op Cran Canaria zit voor de opnames van Love Island, voelt ze zich niet zo goed. Dit vertelt ze in haar MUKBANG Q&A video.

Normaal gesproken komt er elke maandag een nieuwe weekvlog van Monica online. Maar afgelopen maandag was dat niet het geval. Ze plaatst een Q&A video en vertelt daar dat het niet zo goed met haar gaat.

“De laatste tijd kreeg ik meer commentaar over mijn video’s. En ik merk dat ik het gevoel van graag dingen delen een beetje kwijt aan het raken was. De afgelopen maanden ben ik heel gelukkig geweest, maar de afgelopen twee weken zit ik een beetje in een dip..”

Ze weet na eigen zeggen eigenlijk niet zo goed de reden maar wilde het wel even delen. Ondanks dat ze zich niet goed voelt wilde ze toch graag een video maken voor haar trouwe kijkers. Daarom heeft ze een Q&A gemaakt.

Bekijk de hele video hier: