In de nieuwe reünie-aflevering van Love Island zitten een paar awkward momenten. Hoe hecht de groep in de villa was, is niet helemaal meer terug zien.

Zo zie je bijvoorbeeld dat Sebastiana alleen aan komt lopen. Zij en Martin hebben het niet gered na de villa. Het is dan ook de eerste keer dat ze elkaar weer zien, wat nogal ongemakkelijk momenten opleverde.

Maar als dat nog niet genoeg is voor Seba, ziet ze ook weer Aleksandra en Rowena. De drie hebben na de villa ruzie met elkaar gekregen. In de aflevering zie je of dat nog goed komt.

Ook Matty had na zijn avontuur nog wat af te sluiten. Namelijk met Islander Melanie. Zij moest de villa eerder verlaten en had gehoopt haar relatie met Matty thuis nog verder uit te zoeken. Maar helaas voor haar, kwam Kelly in de villa en koos de Brabander uiteindelijk voor haar.

En als klap op de vuurpijl, was er één Islander die met bijna de hele groep issues kreeg. We hebben het natuurlijk over Chey. Zij had onder ander ruzie met Aleksandra, Denzel, Sten en Rowena. Dit leverde wel een heel awkward hereniging op.

De aflevering is vanaf nu exclusief te zien op Videoland!