Bruno Mars, Katy Perry en Lady Gaga zijn haar al voor geweest maar misschien komt dit jaar haar droom uit. Want de American Footballbond NFL zou Jennifer Lopez bovenaan het wensenlijstje hebben staan.

Lopez heeft het nooit onder banken en stoelen geschoven dat ze geïnteresseerd is in de halftime-show. Zo ze ze ooit in de talkshow van Andy Cohen: ”Ik heb het idee dat het gaat gebeuren wanneer de tijd rijp is. Ik maak me niet druk om zulke dingen. Ik sta er wel enorm open voor, maar ik zie wel. Je weet het toch nooit.”

Ook is de aankomende show het perfecte timing voor Lopez. De Super Bowl wordt namelijk in Miami gehouden en dat noemt ze zelf een ”big deal’. Miami ligt namelijk in één van de staten waar ze een huis heeft staan. Ook is Florida de thuishaven van haar verloofde Alex Rodriguez.

Volgens Amerikaanse media voeren de zangeres en de bond op het moment gesprekken over een optreden op 2 februari.